SLOW is een initiatief van drie jonge ontwerpers die naast hun eigen werk ook producten van andere Belgische labels aanbieden. 'SLOW' verwijst naar de ambachtelijk vervaardigde, eerlijke en duurzame producten die in de winkel te vinden zijn.

Het motto? "In een tijdperk waarin alles snel moet gaan en massaproductie overheerst, bieden we eerlijke producten aan, waarbij wij als makers tijd namen voor het productieproces."

Esther Van Schuylenbergh
© Esther Van Schuylenbergh

De winkel bevindt zich in een voormalige antiekzaak aan de voet van de Kloosterstraat in Antwerpen. Op dezelfde locatie bevindt zich tijdelijk ook Stulp, een pop-up bar met gezellige binnenkoer. SLOW zal vanaf 18 november tot 18 december open zijn van donderdag tot zondag.

Ilona Van Den Berg
© Ilona Van Den Berg

(EK)

SLOW is een initiatief van drie jonge ontwerpers die naast hun eigen werk ook producten van andere Belgische labels aanbieden. 'SLOW' verwijst naar de ambachtelijk vervaardigde, eerlijke en duurzame producten die in de winkel te vinden zijn.Het motto? "In een tijdperk waarin alles snel moet gaan en massaproductie overheerst, bieden we eerlijke producten aan, waarbij wij als makers tijd namen voor het productieproces."De winkel bevindt zich in een voormalige antiekzaak aan de voet van de Kloosterstraat in Antwerpen. Op dezelfde locatie bevindt zich tijdelijk ook Stulp, een pop-up bar met gezellige binnenkoer. SLOW zal vanaf 18 november tot 18 december open zijn van donderdag tot zondag. (EK)