Gent is een nieuwe, originele shop rijker. Hoewel nieuw niet het perfecte woord is. Vorig jaar lanceerden An Gyselinck en Christophe Urbain al de pop-up store BEN, nu nemen ze permanent hun intrek in de Bennesteeg met Humør by Rewind.

Net als BEN is Humør een mix van design, mode en fotografie. Christophe Urbain (Rewind Stores) en An Ghyselink (decoratiewinkel Lanp) selecteerden opnieuw leuke interieuraccessoires, toffe kledij, meubels en hebbedingetjes.

Anders dan vorige keer is er telkens 1 kledinglabel dat in de kijker wordt gezet. 'We willen springplank bieden aan opkomend modetalent door elk jaar één modelabel de kans te geven om zijn collectie te tonen', vertelt Christophe Urbain. Het Deense label Samsøe & Samsøe krijgt de eer om als eerste in de winkelrekken van Humør te hangen. Het Belgische publiek is nog niet zo bekend met het merk, dat in het buitenland wel al naam maakte. Andere modespullen uit winkel zijn onder meer van Bensimon en Kitsuné T-shirts.

De leuke kastjes en originele rekken zijn ook gevuld met interieuraccessoires waar elke designliefhebber een beetje week van wordt. Royal Republiq, HAY en Seletti zijn maar enkele van de merken die Gyselinck en Urbain selecteerden.

Leuk extraatje: An Gyselinck is bovendien ook fotografe. Haar kleurrijke reisfoto's sieren Humør en laten je wegdromen naar exotische oorden. Bovendien hebben de twee oprichters het wel voor levensgenieters, ze organiseren samen met het Gentse wijnrestaurant Vintage ook elke eerste zondag van de maand wijntastings. (AB)

Gent is een nieuwe, originele shop rijker. Hoewel nieuw niet het perfecte woord is. Vorig jaar lanceerden An Gyselinck en Christophe Urbain al de pop-up store BEN, nu nemen ze permanent hun intrek in de Bennesteeg met Humør by Rewind. Net als BEN is Humør een mix van design, mode en fotografie. Christophe Urbain (Rewind Stores) en An Ghyselink (decoratiewinkel Lanp) selecteerden opnieuw leuke interieuraccessoires, toffe kledij, meubels en hebbedingetjes. Anders dan vorige keer is er telkens 1 kledinglabel dat in de kijker wordt gezet. 'We willen springplank bieden aan opkomend modetalent door elk jaar één modelabel de kans te geven om zijn collectie te tonen', vertelt Christophe Urbain. Het Deense label Samsøe & Samsøe krijgt de eer om als eerste in de winkelrekken van Humør te hangen. Het Belgische publiek is nog niet zo bekend met het merk, dat in het buitenland wel al naam maakte. Andere modespullen uit winkel zijn onder meer van Bensimon en Kitsuné T-shirts. De leuke kastjes en originele rekken zijn ook gevuld met interieuraccessoires waar elke designliefhebber een beetje week van wordt. Royal Republiq, HAY en Seletti zijn maar enkele van de merken die Gyselinck en Urbain selecteerden. Leuk extraatje: An Gyselinck is bovendien ook fotografe. Haar kleurrijke reisfoto's sieren Humør en laten je wegdromen naar exotische oorden. Bovendien hebben de twee oprichters het wel voor levensgenieters, ze organiseren samen met het Gentse wijnrestaurant Vintage ook elke eerste zondag van de maand wijntastings. (AB)