Modebewuste mannen die al jaren jaloers zijn op de prachtige Mulberry tassen, kunnen opgelucht ademhalen. Mulberry lanceert een gloednieuwe tassencollectie voor mannen.

De tas heeft een lang schouderhengsel of twee kortere handvaten voor in de hand en is beschikbaar in zwart, bruin of wit leer met gouden of zilveren details.

Daarnaast is er ook een collectie accessoires ontworpen die bestaat uit portemonnees, cardholders, tablet- en telefoonhoezen en agenda's vervaardigd uit hetzelfde leer als de tassen. Om de look helemaal af te maken creëerde Mulberry ook sjaals, handschoenen, manchetknopen en riemen die perfect bij de tassen en andere accessoires passen.

De hele herencollectie is te koop op de website van Mulberry. (RDM)

Modebewuste mannen die al jaren jaloers zijn op de prachtige Mulberry tassen, kunnen opgelucht ademhalen. Mulberry lanceert een gloednieuwe tassencollectie voor mannen. De tas heeft een lang schouderhengsel of twee kortere handvaten voor in de hand en is beschikbaar in zwart, bruin of wit leer met gouden of zilveren details.Daarnaast is er ook een collectie accessoires ontworpen die bestaat uit portemonnees, cardholders, tablet- en telefoonhoezen en agenda's vervaardigd uit hetzelfde leer als de tassen. Om de look helemaal af te maken creëerde Mulberry ook sjaals, handschoenen, manchetknopen en riemen die perfect bij de tassen en andere accessoires passen. De hele herencollectie is te koop op de website van Mulberry. (RDM)