Zangeres en stijlicoon Rihanna tekende de nieuwe herfst/wintercollectie van River Island. Het is de tweede maal dat RiRi samenwerkt met de Britse modeketen.

Rihanna zette haar eerste stapjes in de modewereld met een capsulecollectie voor River Island in de lente van 2013. Ook dit seizoen gaat de zangeres opnieuw de samenwerking met de Britse keten aan. Opnieuw haalde ze inspiratie uit haar eigen persoonlijkheid en stijl. Haar creaties zijn heel urban, stoer en sportief, maar toch modieus.

De collectie bestaat uit 80 items - waaronder crop-tops, oversized truien en enkellange jurken - waarin een stoere, sportieve stijl vermengd wordt met een vleugje streetwise chic. Om haar ontwerpen een glamoureuze toets te geven maakte Rihanna onder andere gebruik van tartan, camouflage, metallic en wet look vinyl. De collectie bevat ook ondergoed waarop de zangeres haar bijnaam - Riri - veelvuldig verschijnt.

Rihanna's nieuwe collectie zal dit najaar in twee delen verschijnen. De herfscollectie, bestaande uit de meer spotieve looks, is te koop vanaf 12 september. De eindejaarscollectie, die de meer glamoureuze stukken omvat, zal vanaf november beschikbaar zijn. Beide collecties worden verkocht bij River Island Antwerpen of via de e-shop. (EL)

Zangeres en stijlicoon Rihanna tekende de nieuwe herfst/wintercollectie van River Island. Het is de tweede maal dat RiRi samenwerkt met de Britse modeketen.Rihanna zette haar eerste stapjes in de modewereld met een capsulecollectie voor River Island in de lente van 2013. Ook dit seizoen gaat de zangeres opnieuw de samenwerking met de Britse keten aan. Opnieuw haalde ze inspiratie uit haar eigen persoonlijkheid en stijl. Haar creaties zijn heel urban, stoer en sportief, maar toch modieus.De collectie bestaat uit 80 items - waaronder crop-tops, oversized truien en enkellange jurken - waarin een stoere, sportieve stijl vermengd wordt met een vleugje streetwise chic. Om haar ontwerpen een glamoureuze toets te geven maakte Rihanna onder andere gebruik van tartan, camouflage, metallic en wet look vinyl. De collectie bevat ook ondergoed waarop de zangeres haar bijnaam - Riri - veelvuldig verschijnt.Rihanna's nieuwe collectie zal dit najaar in twee delen verschijnen. De herfscollectie, bestaande uit de meer spotieve looks, is te koop vanaf 12 september. De eindejaarscollectie, die de meer glamoureuze stukken omvat, zal vanaf november beschikbaar zijn. Beide collecties worden verkocht bij River Island Antwerpen of via de e-shop. (EL)