Afgelopen januari zag de eerste collectie van de zacht geprijsde lijn Karl het levenslicht. Vanaf vandaag is ook de tweede collectie online te koop via Net-a-porter.com.

De collectie is op-en-top verfijnd en een gebalanceerde mix tussen vrouwelijk en stoer. Net als in de eerste Karl-collectie ontbreken de typerende Lagerfeld-items als een strak gesneden smoking jasjes, losse kraagjes en leren handschoentjes met studs niet.

Daarnaast vind je in de overwegend zwart/witte collectie enkele felgekleurde items, zoals een rood leren bikerjack, een oranje plooirok van leer en enkele stukken uitgevoerd in camouflageprint. Er snel bijzijn is de boodschap, want de stukken zullen- net zoals bij de eerste collectie - weer op een mum van tijd uitverkocht zijn. (RDM)

Afgelopen januari zag de eerste collectie van de zacht geprijsde lijn Karl het levenslicht. Vanaf vandaag is ook de tweede collectie online te koop via Net-a-porter.com. De collectie is op-en-top verfijnd en een gebalanceerde mix tussen vrouwelijk en stoer. Net als in de eerste Karl-collectie ontbreken de typerende Lagerfeld-items als een strak gesneden smoking jasjes, losse kraagjes en leren handschoentjes met studs niet. Daarnaast vind je in de overwegend zwart/witte collectie enkele felgekleurde items, zoals een rood leren bikerjack, een oranje plooirok van leer en enkele stukken uitgevoerd in camouflageprint. Er snel bijzijn is de boodschap, want de stukken zullen- net zoals bij de eerste collectie - weer op een mum van tijd uitverkocht zijn. (RDM)