Het Zweedse label COS slaat de handen in elkaar met visueel artieste Petra Collins. In een kortfilm, die de titel Drive Time kreeg, vertellen creatieve meisjes en vrouwen over hun liefde voor Los Angeles.

Onder meer Clementine Creevy van Cherry Glazerr, Rookie Mag-redactrice Arrow de Wilde en haar moeder Autumn, het artiestenduo Erin en Sam Falls, en dj Asma Maroof cruisen door de straten van de City of Angels en filosoferen over de stad en wat het betekent om een vrouw te zijn in de muziek- of kunstwereld.

De soundtrack van de kortfilm is van de hand van Cherry Glazerr, de jonge band uit LA die ook de muziek in een van de campagneclips van Saint Laurent mocht verzorgen. (LP)

Het Zweedse label COS slaat de handen in elkaar met visueel artieste Petra Collins. In een kortfilm, die de titel Drive Time kreeg, vertellen creatieve meisjes en vrouwen over hun liefde voor Los Angeles. Onder meer Clementine Creevy van Cherry Glazerr, Rookie Mag-redactrice Arrow de Wilde en haar moeder Autumn, het artiestenduo Erin en Sam Falls, en dj Asma Maroof cruisen door de straten van de City of Angels en filosoferen over de stad en wat het betekent om een vrouw te zijn in de muziek- of kunstwereld.De soundtrack van de kortfilm is van de hand van Cherry Glazerr, de jonge band uit LA die ook de muziek in een van de campagneclips van Saint Laurent mocht verzorgen. (LP)