Nieuw winkeladresje voor betaalbare mannenmode

De maatpakken, schoenen en knitwear van het populaire mannenlabel Suitsupply zijn sinds kort ook in Brussel te koop.

Na winkels in Antwerpen, Hasselt, Maasmechelen en Wijnegem, zet het populaire kledinglabel Suitsupply zijn expansie verder in de Belgische hoofdstad.

Het mannenlabel staat voor een moderne styling, Italiaanse stoffen en een bereikbare prijsklasse. Dat vakmanschap centraal staat illustreert de kleermaker die midden in de winkel retouches uitvoert terwijl u wacht. ” Wij zorgen er voor dat al onze klanten perfect passende kledij krijgen”, aldus Fokke de Jong, oprichter van Suitsupply.

Het Beste Pak

Suitsupply zette de laatste maanden ook de stap naar de Verenigde Staten, waar het label prompt werd bekroond met ‘Het Beste Pak’ in de Wall Street Journal. Volgens het Amerikaanse dagblad evenaart een Suitsupply pak van 614 dollar de kwaliteit van een Armani pak van 3600 dollar.

In de nieuwe Brusselse winkel vind je een volledig assortiment aan pakken, maatpakken, shirts, maatshirt, knitwear, lederen accessoires en schoenen. Prijzen voor hemden beginnen bij 59 euro en pakken tussen de 259 en 699 euro. De collectie is ook online verkrijgbaar.

Vincent Fobelets

Suitsupply Brussel – Marnixlaan 23, 1000 Brussel. Open van maandag tot zaterdag van 10.00-19.00 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content