Na hun winkels in Antwerpen, Fresh34 en Fresh15, trokken Geert Hallemans en Katja Harsch naar Kapellen. Ze staan erom bekend niet de meest bekende labels te selecteren, maar vooral eigenzinnige merken en ontwerpers een kans te geven. Met Lewis mochten ze maar liefst 350m² winkelruimte vullen.

Lewis
© Lewis

Dit keer beperkten ze zich ook niet tot enkel mode, maar ook interieurobjecten en meubels zijn er terug te vinden. De tijdloze winkel is een mix van naar eigen zeggen 'Italiaanse grandeur, Franse nonchalante vrouwelijkheid en de touch van Deens design'.

Wat de labels betreft, biedt Lewis onder meer forte_forte en Nanushka aan. Daarnaast vind je er ook Humanoid, Current Elliot, Antik Batik, Vanessa Bruno en Paul & Joe. Design is afkomstig van Verzelloni, DK3, House Doctor en By Lassen. (AB)

L E W I S / D o r p s s t r a a t 2 5 / 2 9 5 0 K a p e l l e n

www.lewis-store.be

Na hun winkels in Antwerpen, Fresh34 en Fresh15, trokken Geert Hallemans en Katja Harsch naar Kapellen. Ze staan erom bekend niet de meest bekende labels te selecteren, maar vooral eigenzinnige merken en ontwerpers een kans te geven. Met Lewis mochten ze maar liefst 350m² winkelruimte vullen.Dit keer beperkten ze zich ook niet tot enkel mode, maar ook interieurobjecten en meubels zijn er terug te vinden. De tijdloze winkel is een mix van naar eigen zeggen 'Italiaanse grandeur, Franse nonchalante vrouwelijkheid en de touch van Deens design'. Wat de labels betreft, biedt Lewis onder meer forte_forte en Nanushka aan. Daarnaast vind je er ook Humanoid, Current Elliot, Antik Batik, Vanessa Bruno en Paul & Joe. Design is afkomstig van Verzelloni, DK3, House Doctor en By Lassen. (AB)L E W I S / D o r p s s t r a a t 2 5 / 2 9 5 0 K a p e l l e n www.lewis-store.be