Vrouwen worstelen er dagelijks mee: welke jeans, jurk of t-shirt past het beste bij mijn figuur?

In de VS maakt een nieuw apparaat opgang dat uitkomst biedt. De Me-Ality is een scanapparaat dat binnen een paar seconde 200.000 punten op je lichaam meet en aan de hand daarvan je precieze lichaamsvorm vaststelt.

Vervolgens kiest de machine bij meer dan 150 bekende kledingmerken precies die modellen uit die je het beste passen. Je kan dat profiel uitprinten en het meenemen tijdens het winkelen, maar je kan het ook online opslaan en gebruiken wanneer je via internet kleding koopt.

De Me-Ality staat ondertussen in 70 winkelcentra in de VS, maar er komen dagelijks nieuwe locaties bij. Al meer dan een miljoen winkelaars hoeven nooit meer te zoeken naar de juiste maat. Voorlopig moet je nog naar de VS om de Me-Ality te gebruiken, maar als je daar toch bent is het misschien wel een omweggetje waard. (MS)

Vrouwen worstelen er dagelijks mee: welke jeans, jurk of t-shirt past het beste bij mijn figuur? In de VS maakt een nieuw apparaat opgang dat uitkomst biedt. De Me-Ality is een scanapparaat dat binnen een paar seconde 200.000 punten op je lichaam meet en aan de hand daarvan je precieze lichaamsvorm vaststelt. Vervolgens kiest de machine bij meer dan 150 bekende kledingmerken precies die modellen uit die je het beste passen. Je kan dat profiel uitprinten en het meenemen tijdens het winkelen, maar je kan het ook online opslaan en gebruiken wanneer je via internet kleding koopt. De Me-Ality staat ondertussen in 70 winkelcentra in de VS, maar er komen dagelijks nieuwe locaties bij. Al meer dan een miljoen winkelaars hoeven nooit meer te zoeken naar de juiste maat. Voorlopig moet je nog naar de VS om de Me-Ality te gebruiken, maar als je daar toch bent is het misschien wel een omweggetje waard. (MS)