Sneakerfreaks zouden zich gewoon al kunnen toeleggen op het verzamelen van alle samenwerkingen die Vans al is aangegaan. Wij zijn nog maar net klaar met het doodknuffelen van onze Kenzo-exemplaren of er komt al een nieuwe collaboration op de markt: de Love Me Vans van Curtis Kulig.

Vans dook voor deze samenwerking echt in het skatemilieu en tilde graffitikunstenaar Curtis Kulig op de ondertussen beroemde schouder. Kulig is het brein en de spuitbus achter de vele 'Love Me' tags die het straatbeeld van New York city kleuren.

Kulig, zelf een verwoed Vans-drager, versierde drie klassieke Vans modellen met zijn handtekening; het perfecte Valentijncadeautje voor meisjes met dat extra beetje pit. (KS)

De Love Me-collectie is enkel verkrijgbaar voor vrouwen. Voor de Classic Slip-On's betaal je 70 euro, de Sk8-Hi slims hebben een prijskaartje van 85 euro en de Authentics kosten 75 euro.

Sneakerfreaks zouden zich gewoon al kunnen toeleggen op het verzamelen van alle samenwerkingen die Vans al is aangegaan. Wij zijn nog maar net klaar met het doodknuffelen van onze Kenzo-exemplaren of er komt al een nieuwe collaboration op de markt: de Love Me Vans van Curtis Kulig. Vans dook voor deze samenwerking echt in het skatemilieu en tilde graffitikunstenaar Curtis Kulig op de ondertussen beroemde schouder. Kulig is het brein en de spuitbus achter de vele 'Love Me' tags die het straatbeeld van New York city kleuren. Kulig, zelf een verwoed Vans-drager, versierde drie klassieke Vans modellen met zijn handtekening; het perfecte Valentijncadeautje voor meisjes met dat extra beetje pit. (KS)