De sobere no-nonsense stijl van Scandinavische mode valt ook bij ons erg in de smaak. En dus verwelkomen we graag nieuwkomers uit het hoge noorden. Het Deense damesmerk Ganni is sinds dit seizoen te verkrijgen in Nederland en BelgiÃ".

Ganni ontwerpt naar eigen zeggen "tijdloze klassiekers voor onafhankelijke vrouwen". Dit seizoen koos het ontwerpteam voor een poÃ"tische en vrouwelijke collectie, geïnspireerd op de glamour van de jaren vijftig: tussen Hollywooddiva en de zwierige hippiestijl.

Ellen De Wolf.

Ganni is te koop bij Rewind Store, Sint-Pietersnieuwstraat 44, Gent, 09 324 84 04. Info: +31 (0)6 23 68 95 45.

De sobere no-nonsense stijl van Scandinavische mode valt ook bij ons erg in de smaak. En dus verwelkomen we graag nieuwkomers uit het hoge noorden. Het Deense damesmerk Ganni is sinds dit seizoen te verkrijgen in Nederland en BelgiÃ".Ganni ontwerpt naar eigen zeggen "tijdloze klassiekers voor onafhankelijke vrouwen". Dit seizoen koos het ontwerpteam voor een poÃ"tische en vrouwelijke collectie, geïnspireerd op de glamour van de jaren vijftig: tussen Hollywooddiva en de zwierige hippiestijl. Ellen De Wolf.Ganni is te koop bij Rewind Store, Sint-Pietersnieuwstraat 44, Gent, 09 324 84 04. Info: +31 (0)6 23 68 95 45.