Er deden al eerder geruchten de ronde dat Martial zou worden aangenomen als nieuwe ontwerper voor Carven. De geruchten werden bevestigd, maar Martial zal de functie delen met Adrien Cailladaud. Martial en Cailladaud leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan het Atelier Chardon Savard in Parijs en werkten beiden bij Givenchy. 'We verwelkomen Alexis en Adrien met veel plezier en zullen de Parijse en frisse elegantie van Carven verderzetten met het nieuwe duo,' vertelde Henri Sebaoun, executive officer van het Franse merk.

Na het vertrek van Guillaume Henry werd Barnabé Hardy aangenomen als nieuw creatief hoofd voor de mannencollecties. Toen werd duidelijk dat het label de mannen- en vrouwencollecties zou splitsen en verschillende ontwerpers zou aannemen.

De eerste collectie van Guillaume Henry voor Nina Ricci wordt op 7 maart voorgesteld. (LP)

Er deden al eerder geruchten de ronde dat Martial zou worden aangenomen als nieuwe ontwerper voor Carven. De geruchten werden bevestigd, maar Martial zal de functie delen met Adrien Cailladaud. Martial en Cailladaud leerden elkaar kennen tijdens hun studies aan het Atelier Chardon Savard in Parijs en werkten beiden bij Givenchy. 'We verwelkomen Alexis en Adrien met veel plezier en zullen de Parijse en frisse elegantie van Carven verderzetten met het nieuwe duo,' vertelde Henri Sebaoun, executive officer van het Franse merk. Na het vertrek van Guillaume Henry werd Barnabé Hardy aangenomen als nieuw creatief hoofd voor de mannencollecties. Toen werd duidelijk dat het label de mannen- en vrouwencollecties zou splitsen en verschillende ontwerpers zou aannemen. De eerste collectie van Guillaume Henry voor Nina Ricci wordt op 7 maart voorgesteld. (LP)