Nicole Richie is al jaren een van de bekendste Amerikaanse socialites, maar ze is ook een gepassioneerde ontwerpster. Haar juwelenlabel House of Harlow 1960 is al vier jaar lang een groot succes en geliefd bij heel wat beroemdheden waaronder Madonna. Ook Richie's kledinglabel Winter Kate, dat ze oprichtte in 2010, wordt door velen gesmaakt.

Nu besloot Richie haar juwelenlabel uit te breiden met een beperkte kledingcollectie. De collectie omvat voorlopig slechts vijf stuks: een jas, een legging, een short, een rok en een jurk. Alle stukken zijn zwart en vervaardig uit vals leer of een combinatie van vals leer en stof. Richie's kledinglijn heeft een hoog rockgehalte, maar combineert toch mooi met haar verfijnde bohemian-geïnspireerde juwelen.

De collectie wordt verkocht via de webshop Shopbop en de prijzen variëren tussen 114 en 225 euro. (EL)

Nicole Richie is al jaren een van de bekendste Amerikaanse socialites, maar ze is ook een gepassioneerde ontwerpster. Haar juwelenlabel House of Harlow 1960 is al vier jaar lang een groot succes en geliefd bij heel wat beroemdheden waaronder Madonna. Ook Richie's kledinglabel Winter Kate, dat ze oprichtte in 2010, wordt door velen gesmaakt. Nu besloot Richie haar juwelenlabel uit te breiden met een beperkte kledingcollectie. De collectie omvat voorlopig slechts vijf stuks: een jas, een legging, een short, een rok en een jurk. Alle stukken zijn zwart en vervaardig uit vals leer of een combinatie van vals leer en stof. Richie's kledinglijn heeft een hoog rockgehalte, maar combineert toch mooi met haar verfijnde bohemian-geïnspireerde juwelen. De collectie wordt verkocht via de webshop Shopbop en de prijzen variëren tussen 114 en 225 euro. (EL)