De kogel is door de kerk. Het Franse luxemerk Louis Vuitton heeft zopas de Franse ontwerper Nicolas Ghesquière officieel aangekondigd als nieuwe creatieve directeur. Ghesquière volgt Marc Jacobs op, die in oktober het merk verliet.

Nicolas Ghesquière is volgens Vogue 'over the moon' met zijn benoeming als creatief directeur van Louis Vuitton. 'Louis Vuitton is voor mij altijd het symbool van pure luxe, innovatie en ontdekking geweest', aldus de designer. 'Ik voel me erg vereerd om deze missie tot een goed einde te brengen. En ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van de geschiedenis van zo'n groot modehuis. We dragen dezelfde waarden en visies met ons mee.'

De voormalige ontwerper van Balenciaga volgt Marc Jacobs op als creatief directeur. Jacobs stond 16 jaar aan het hoofd van de luxeproducent. Hij is verantwoordelijk voor de ommezwaai van Louis Vuitton, van een accessoiremerk tot een wereldberoemd en succesvol luxelabel. Grote schoenen om te vullen dus. Maar het label heeft er alle vertrouwen in dat Ghesquière een nieuw tijdperk bij Louis Vuitton zal inluiden. Hij start meteen met zijn taak. (AB)

De kogel is door de kerk. Het Franse luxemerk Louis Vuitton heeft zopas de Franse ontwerper Nicolas Ghesquière officieel aangekondigd als nieuwe creatieve directeur. Ghesquière volgt Marc Jacobs op, die in oktober het merk verliet.Nicolas Ghesquière is volgens Vogue 'over the moon' met zijn benoeming als creatief directeur van Louis Vuitton. 'Louis Vuitton is voor mij altijd het symbool van pure luxe, innovatie en ontdekking geweest', aldus de designer. 'Ik voel me erg vereerd om deze missie tot een goed einde te brengen. En ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van de geschiedenis van zo'n groot modehuis. We dragen dezelfde waarden en visies met ons mee.'De voormalige ontwerper van Balenciaga volgt Marc Jacobs op als creatief directeur. Jacobs stond 16 jaar aan het hoofd van de luxeproducent. Hij is verantwoordelijk voor de ommezwaai van Louis Vuitton, van een accessoiremerk tot een wereldberoemd en succesvol luxelabel. Grote schoenen om te vullen dus. Maar het label heeft er alle vertrouwen in dat Ghesquière een nieuw tijdperk bij Louis Vuitton zal inluiden. Hij start meteen met zijn taak. (AB)