Voor de derde keer brengt de Belgische modeketen in samenwerking met Designers Against Aids een collectie op de markt. Nu kozen ze de Belgische designer Nicky Vankets om een glamourcollectie te ontwerpen, perfect op tijd aangezien het feestseizoen aanbreekt.

'Met deze collectie hebben we de lat technisch hoog gelegd. De modellen van de jurken, de stoffen en de details zijn heel gesofisticeerd. We hebben voor de pasvormen kunnen rekenen op de jarenlange ervaring en vakkennis van Nicky, die nauw met ons team heeft samengewerkt', vertelt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC.

Ook Nicky Vankets is in de wolken met de samenwerking. 'Ik heb mijn stempel kunnen drukken op deze collectie, zowel wat de collectie zelf als de campagnebeelden betreft. Het barokke aspect dat zo eigen is aan mijn stijl, komt ook in deze collectie terug, maar op een andere manier. Het is een mix van high fashion en luxe geworden, maar dan wel aan 'jonge', betaalbare prijzen.'

De collectie telt enkele avondjurken en feestelijke outfits voor mannen. Vankets koos voor een combinatie van zwart en paars, zowel voor de mannen- als vrouwenlooks. Deze glamourcollectie is er bovendien eentje voor het goede doel. Via deze samenwerking wil JBC en DAA jongeren blijven bewust maken van het belang van veilig vrijen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat dan ook integraal naar de strijd tegen HIV/AIDS. (AB)

Voor de derde keer brengt de Belgische modeketen in samenwerking met Designers Against Aids een collectie op de markt. Nu kozen ze de Belgische designer Nicky Vankets om een glamourcollectie te ontwerpen, perfect op tijd aangezien het feestseizoen aanbreekt.'Met deze collectie hebben we de lat technisch hoog gelegd. De modellen van de jurken, de stoffen en de details zijn heel gesofisticeerd. We hebben voor de pasvormen kunnen rekenen op de jarenlange ervaring en vakkennis van Nicky, die nauw met ons team heeft samengewerkt', vertelt Ann Claes, Chief Buying Officer van JBC.Ook Nicky Vankets is in de wolken met de samenwerking. 'Ik heb mijn stempel kunnen drukken op deze collectie, zowel wat de collectie zelf als de campagnebeelden betreft. Het barokke aspect dat zo eigen is aan mijn stijl, komt ook in deze collectie terug, maar op een andere manier. Het is een mix van high fashion en luxe geworden, maar dan wel aan 'jonge', betaalbare prijzen.'De collectie telt enkele avondjurken en feestelijke outfits voor mannen. Vankets koos voor een combinatie van zwart en paars, zowel voor de mannen- als vrouwenlooks. Deze glamourcollectie is er bovendien eentje voor het goede doel. Via deze samenwerking wil JBC en DAA jongeren blijven bewust maken van het belang van veilig vrijen. Een deel van de opbrengst van deze collectie gaat dan ook integraal naar de strijd tegen HIV/AIDS. (AB)