De bekende webshop Net-A-Porter bevestigt de komst van een magazine in print en heeft de naam van het tijdschrift bekend gemaakt. Het magazine zal PORTER heten en Lucy Yeomans wordt de hoofdredactrice. Dat schrijft de Telegraph.

In december 2011 kondigde de CEO van Net-A-Porter Mark Sebba al aan dat de webshop een magazine zou lanceren. Hoewel toen nog niet duidelijk was of er concrete plannen op tafel lagen, is de lancering nu bevestigd, evenals de naam van het blad. Lucy Yeomans, voormalig hoofdredacteur bij Harper's Bazaar, zal het magazine overzien. Porter zal vanaf februari 2014 tweemaandelijks verschijnen. De bedoeling is dat het blad een concurrent wordt voor magazines zoals Vogue, Elle en Harper's Bazaar.

Dat de webshop een blad lanceert is niet zo gek wanneer we kijken naar hun online magazine The Edit en de aanwezigheid van ervaringsdeskundige Yeomans. Net zoals hun online magazine zal PORTER zowel producten verkocht op hun eigen website als kleding en accessoires vanop andere locaties belichten.

De naam PORTER verbindt het blad aan de webshop, maar straalt volgens Yeomans ook tijdloosheid uit. verder linkt ze de naam aan 'kracht, gevatheid, elegantie, intelligentie'. De hoofdredactrice vertelt dat 'de PORTER vrouw een sterke, stijlvolle, intelligente en avontuurlijke vrouw van de wereld is.' Een doelpubliek om u tegen te zeggen dus. De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen. (LP)

De bekende webshop Net-A-Porter bevestigt de komst van een magazine in print en heeft de naam van het tijdschrift bekend gemaakt. Het magazine zal PORTER heten en Lucy Yeomans wordt de hoofdredactrice. Dat schrijft de Telegraph. In december 2011 kondigde de CEO van Net-A-Porter Mark Sebba al aan dat de webshop een magazine zou lanceren. Hoewel toen nog niet duidelijk was of er concrete plannen op tafel lagen, is de lancering nu bevestigd, evenals de naam van het blad. Lucy Yeomans, voormalig hoofdredacteur bij Harper's Bazaar, zal het magazine overzien. Porter zal vanaf februari 2014 tweemaandelijks verschijnen. De bedoeling is dat het blad een concurrent wordt voor magazines zoals Vogue, Elle en Harper's Bazaar. Dat de webshop een blad lanceert is niet zo gek wanneer we kijken naar hun online magazine The Edit en de aanwezigheid van ervaringsdeskundige Yeomans. Net zoals hun online magazine zal PORTER zowel producten verkocht op hun eigen website als kleding en accessoires vanop andere locaties belichten. De naam PORTER verbindt het blad aan de webshop, maar straalt volgens Yeomans ook tijdloosheid uit. verder linkt ze de naam aan 'kracht, gevatheid, elegantie, intelligentie'. De hoofdredactrice vertelt dat 'de PORTER vrouw een sterke, stijlvolle, intelligente en avontuurlijke vrouw van de wereld is.' Een doelpubliek om u tegen te zeggen dus. De verwachtingen zijn in ieder geval hooggespannen. (LP)