De Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis weet nog niet welke outfit ze dinsdag tijdens haar optreden op het Eurovisiesongfestival zal dragen. Bij de tweede repetitie verscheen ze vrijdag in een andere zwarte jurk dan een veelbesproken exemplaar dat ze maandag droeg.

Tijdens de persconferentie na afloop zei de zangeres: "We willen verschillende outfits uitproberen. Daar zijn de repetities voor." De regisseur had vooraf al aangekondigd dat hij nieuwe dingen wilde proberen.

Oosterhuis stond voor de tweede keer op het podium in de Wiener Stadthalle waar ze dinsdag als vierde, vlak na "onze" kandidaat Noïc Nottet, in de eerste halve finale zal aantreden.

De zwarte jurk met naveldiep decolleté van Tycho Boeker leidde afgelopen week tot veel wisselende reacties en een pak jolige tweets. Vrijdag had ze een andere outfit aan; een lange zwarte jurk met een zwart leren jasje. Ook de achtergrondzangeressen hadden iets anders aangetrokken. Op de achtergrond waren wederom beelden te zien van een liefdesscène.

Oosterhuis liet eerder al weten dat ze nog meer op haar gemak moet raken op het podium. Ze zei onder de indruk te zijn van de "professionele en aardige" medewerkers van het Eurovisiesongfestival. De zangeres zal het liedje "Walk Along" vertolken. Ze strijdt dan om een plek in de finale op zaterdag 23 mei.

De verwachtingen in Nederland zijn hooggespannen nadat The Common Linnets vorig jaar als tweede eindigden met het nummer "Calm After The Storm". (Belga)

De Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis weet nog niet welke outfit ze dinsdag tijdens haar optreden op het Eurovisiesongfestival zal dragen. Bij de tweede repetitie verscheen ze vrijdag in een andere zwarte jurk dan een veelbesproken exemplaar dat ze maandag droeg. Tijdens de persconferentie na afloop zei de zangeres: "We willen verschillende outfits uitproberen. Daar zijn de repetities voor." De regisseur had vooraf al aangekondigd dat hij nieuwe dingen wilde proberen. Oosterhuis stond voor de tweede keer op het podium in de Wiener Stadthalle waar ze dinsdag als vierde, vlak na "onze" kandidaat Noïc Nottet, in de eerste halve finale zal aantreden. De zwarte jurk met naveldiep decolleté van Tycho Boeker leidde afgelopen week tot veel wisselende reacties en een pak jolige tweets. Vrijdag had ze een andere outfit aan; een lange zwarte jurk met een zwart leren jasje. Ook de achtergrondzangeressen hadden iets anders aangetrokken. Op de achtergrond waren wederom beelden te zien van een liefdesscène. Oosterhuis liet eerder al weten dat ze nog meer op haar gemak moet raken op het podium. Ze zei onder de indruk te zijn van de "professionele en aardige" medewerkers van het Eurovisiesongfestival. De zangeres zal het liedje "Walk Along" vertolken. Ze strijdt dan om een plek in de finale op zaterdag 23 mei. De verwachtingen in Nederland zijn hooggespannen nadat The Common Linnets vorig jaar als tweede eindigden met het nummer "Calm After The Storm". (Belga)