Moet je even op je geld letten, maar wil je toch wat nieuwigheidjes in je kleerkast? Of heb je net je kasten uitgemest en gemerkt dat je echt te veel kleren hebt? United Wardrobe is sinds vandaag een tweedehandsplatform dat je ook in België kunt gebruiken.

Alles is mooi opgedeeld in categorieën, zodat je meteen op zoek kunt gaan naar het item dat je nodig hebt (of waar je gewoon zin in hebt). Een advertentie plaatsen op United Wardrobe is gratis.

Als verkoper geef je aan hoeveel je voor je item wilt krijgen (inclusief verzendkosten, voor de uitwisseling België-Nederland wordt automatisch 5,60 euro meer aangerekend). Wie wat meer informatie wil van de verkoper kan gewoon even chatten om details te bespreken. Van zodra een item betaald is, stuurt de verkoper je het item op. Maar het geld wordt pas aan de verkoper bezorgd op het moment jij je item in de bus ontvangt.

United Wardrobe is ook een sociaal netwerk, want naast de mogelijkheid tot chatten kan je ook gebruikers volgen en producten 'favoriten'. (AB)

Moet je even op je geld letten, maar wil je toch wat nieuwigheidjes in je kleerkast? Of heb je net je kasten uitgemest en gemerkt dat je echt te veel kleren hebt? United Wardrobe is sinds vandaag een tweedehandsplatform dat je ook in België kunt gebruiken.Alles is mooi opgedeeld in categorieën, zodat je meteen op zoek kunt gaan naar het item dat je nodig hebt (of waar je gewoon zin in hebt). Een advertentie plaatsen op United Wardrobe is gratis.Als verkoper geef je aan hoeveel je voor je item wilt krijgen (inclusief verzendkosten, voor de uitwisseling België-Nederland wordt automatisch 5,60 euro meer aangerekend). Wie wat meer informatie wil van de verkoper kan gewoon even chatten om details te bespreken. Van zodra een item betaald is, stuurt de verkoper je het item op. Maar het geld wordt pas aan de verkoper bezorgd op het moment jij je item in de bus ontvangt.United Wardrobe is ook een sociaal netwerk, want naast de mogelijkheid tot chatten kan je ook gebruikers volgen en producten 'favoriten'. (AB)