Het modehuis Alberta Ferretti heeft Nathalie Ratabeski aangeduid als nieuwe creatief directeur van het labal Philosophy by Alberta Ferretti.

De Italiaanse ontwerpster Alberta Ferretti richtte in 1989 Philosophy op als jongere lijn van de Alberta collecties. Na jaren aan het hoofd gestaan te hebben van het label, draagt ze nu de creatieve fakkel over aan Natalie Ratabeski.

"Ik voelde dat de tijd was gekomen om Philosophy onafhankelijker te maken, waardoor ik me helemaal kan wijden aan de Alberta Ferretti-collectie," zei Ferretti in de officiële bekendmaking. "Ik ben ervan overtuigd dat Natalie met haar vrouwelijkheid en tomeloze energie het beste zal halen uit de Philosophy-collectie."

De Britse Natalie Ratabesi studeerde in 2000 af als modeontwerper aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen. Sindsdien heeft ze voor prestigieuze modehuizen als Christian Dior, Oscar de la Renta, Valentino en Gucci gewerkt. De eerste collectie van Natalie Ratabesi voor Philosophy di Alberta Ferretti wordt de collectie van herfst/winter 2013. (RDM)

Het modehuis Alberta Ferretti heeft Nathalie Ratabeski aangeduid als nieuwe creatief directeur van het labal Philosophy by Alberta Ferretti. De Italiaanse ontwerpster Alberta Ferretti richtte in 1989 Philosophy op als jongere lijn van de Alberta collecties. Na jaren aan het hoofd gestaan te hebben van het label, draagt ze nu de creatieve fakkel over aan Natalie Ratabeski. "Ik voelde dat de tijd was gekomen om Philosophy onafhankelijker te maken, waardoor ik me helemaal kan wijden aan de Alberta Ferretti-collectie," zei Ferretti in de officiële bekendmaking. "Ik ben ervan overtuigd dat Natalie met haar vrouwelijkheid en tomeloze energie het beste zal halen uit de Philosophy-collectie." De Britse Natalie Ratabesi studeerde in 2000 af als modeontwerper aan het Central Saint Martins College of Art and Design in Londen. Sindsdien heeft ze voor prestigieuze modehuizen als Christian Dior, Oscar de la Renta, Valentino en Gucci gewerkt. De eerste collectie van Natalie Ratabesi voor Philosophy di Alberta Ferretti wordt de collectie van herfst/winter 2013. (RDM)