Vanaf oktober pakt kledingwarenhuis JBC uit met een stunt: dan komen er reclamespots op tv met in de hoofdrol niemand minder dan het wereldberoemde topmodel Naomi Campbell.

Het is ondertussen een traditie dat grote internationale ketens als H&M steeds met supermodellen werken in hun campagnes, maar dat een Belgische keten dit nu doet, is uitzonderlijk.

Afgelopen weekend werden op een geheime locatie in totaal 8 spotjes opgenomen. Ook ontwerpers die voor JBC tekenen - zoals Walter Van Beirendonck en de winnares van de Designers Ann Buermans - zouden een rol hebben in de spots.

Omdat er grote budgetten mee gemoeid zijn en Naomi Campbell de reputatie heeft een moeilijke tante te zijn en het helemaal niet begrepen heeft op paparazzifotografen, werd het hele project in de grootste discretie voorbereid. Naomi kwam en vertrok ook in een privéjet, vergezeld van een resem personal assistants en van haar hond.

Trui Moerkerke

Vanaf oktober pakt kledingwarenhuis JBC uit met een stunt: dan komen er reclamespots op tv met in de hoofdrol niemand minder dan het wereldberoemde topmodel Naomi Campbell. Het is ondertussen een traditie dat grote internationale ketens als H&M steeds met supermodellen werken in hun campagnes, maar dat een Belgische keten dit nu doet, is uitzonderlijk.Afgelopen weekend werden op een geheime locatie in totaal 8 spotjes opgenomen. Ook ontwerpers die voor JBC tekenen - zoals Walter Van Beirendonck en de winnares van de Designers Ann Buermans - zouden een rol hebben in de spots.Omdat er grote budgetten mee gemoeid zijn en Naomi Campbell de reputatie heeft een moeilijke tante te zijn en het helemaal niet begrepen heeft op paparazzifotografen, werd het hele project in de grootste discretie voorbereid. Naomi kwam en vertrok ook in een privéjet, vergezeld van een resem personal assistants en van haar hond.Trui Moerkerke