N.d.c opent eerste boetiek in België

Luxeschoenenmerk n.d.c heeft zijn eerste eigen boetiek in België geopend.

Luxeschoenenmerk n.d.c heeft zijn eerste eigen boetiek in België geopend. Het merk koos voor een stek aan de Léon Lepagestraat in de hippe Brusselse Dansaertwijk.

Vintage met moderne twistN.d.c werd in 2001 opgericht door de Spaanse designer Enrique Corbi en de Fransman Arnaud Zannier, die administartief & commercieel directeur is. Hun collecties bestaan uit klassiekers met een moderne twist en ogen vintage door het gewassen en geborstelde leder. N.d.c probeert de schoenen zoveel mogelijk handmatig af te werken om een uniek en artisanaal resultaat te verkrijgen. Het ontwerp gebeurt in het hoofdkantoor in Gent en in Spanje. De productie in Spanje en Portugal. Het leder komt uit de beste looierijen in Italië.

Internationaal bekendN.d.c heeft in zijn jonge bestaan al internationale bekendheid verworven. Het wordt onder andere verkocht bij Barneys in New York en Selfridges in Londen. Bij ons was het merk tot nu toe verkrijgbaar bij Coccodrillo in Antwerpen. Maar nu is er dus een eerste eigen boetiek. Die biedt schoenen, laarzen en lederwaren. De 30 m2 grote ruimte is ingericht in Old England-style met oud eiken parket, lederen zetels en een open haard.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content