Het vierde deel van de Secret Garden Saga werd gefilmd door Steven Klein in het kasteel en de tuinen van Versailles. Behalve haar gezicht, leende RiRi ook haar nieuwe nummer 'Only if for a night' aan de campagne.

Rihanna zelf brengt het er prima van af. Op MTV wist ze ook te zeggen hoe vereerd ze was met haar plekje in de campagnefilm: "Dit is heel belangrijk voor mij, voor mijn cultuur en voor heel veel jonge meisjes met eender welke huidskleur. Erkend worden door Dior is gewoon... Het betekent erg veel voor een vrouw om je mooi, elegant en tijdloos te voelen."

(EK)

Het vierde deel van de Secret Garden Saga werd gefilmd door Steven Klein in het kasteel en de tuinen van Versailles. Behalve haar gezicht, leende RiRi ook haar nieuwe nummer 'Only if for a night' aan de campagne. Rihanna zelf brengt het er prima van af. Op MTV wist ze ook te zeggen hoe vereerd ze was met haar plekje in de campagnefilm: "Dit is heel belangrijk voor mij, voor mijn cultuur en voor heel veel jonge meisjes met eender welke huidskleur. Erkend worden door Dior is gewoon... Het betekent erg veel voor een vrouw om je mooi, elegant en tijdloos te voelen."(EK)