Zoals het een groots lifestylemagazine betaamt houdt Harper's Bazaar het niet bij 1 medium. The Look bundelt videreportages van Laura Brown die in de kleerkast van bekende fashionista's duikt. Voor deze aflevering deed ze echter iets bijzonders en graaide ze tussen de ieniemienie outfits van Sesamstraatbewoner Elmo. Ze vindt er stukken die geuren naar Comme des Garçons, Ralph Lauren en Viktor & Rolf, wat Elmo doet glunderen van trots.

Wij konden het niet laten dit filmpje met u te delen. Gewoon, om op een donderdag een glimlach op uw gezicht te toveren en om ons te verzekeren van onze vermoedens dat Elmo op bepaalde momenten wel héél erg klinkt als een Denjohn "Donutty" Bryan. Weet ìèmand immers precies hoe die man zijn geld verdiend heeft?

Zoals het een groots lifestylemagazine betaamt houdt Harper's Bazaar het niet bij 1 medium. The Look bundelt videreportages van Laura Brown die in de kleerkast van bekende fashionista's duikt. Voor deze aflevering deed ze echter iets bijzonders en graaide ze tussen de ieniemienie outfits van Sesamstraatbewoner Elmo. Ze vindt er stukken die geuren naar Comme des Garçons, Ralph Lauren en Viktor & Rolf, wat Elmo doet glunderen van trots. Wij konden het niet laten dit filmpje met u te delen. Gewoon, om op een donderdag een glimlach op uw gezicht te toveren en om ons te verzekeren van onze vermoedens dat Elmo op bepaalde momenten wel héél erg klinkt als een Denjohn "Donutty" Bryan. Weet ìèmand immers precies hoe die man zijn geld verdiend heeft?