In haar zwarte jurkje en met haar volumineuze kapsel zag Adele er uiterst elegant uit, en zelfs een tikkeltje Mad Men. Hoewel de zangeres beweert beïnvloed te zijn geweest door de Spice Girls "die haar hebben gevormd tot de persoon die ze vandaag is", verliest ze gelukkig haar stijlvolle zelf niet uit het oog.

Adele's kleedje, ontworpen door Christopher Bailey van Burberry, wordt moeiteloos gecombineerd met een explosief kapsel en een set lange, lichtbeige nagels. Zonder handtas weliswaar - wegens te oubollig - en ook geen it-bag - wegens te it-girl. "If I'm wrong, I'm right", zingt de 23-jarige Britse, en met deze outfit zit ze helemaal juist. (AFM/VF)

In haar zwarte jurkje en met haar volumineuze kapsel zag Adele er uiterst elegant uit, en zelfs een tikkeltje Mad Men. Hoewel de zangeres beweert beïnvloed te zijn geweest door de Spice Girls "die haar hebben gevormd tot de persoon die ze vandaag is", verliest ze gelukkig haar stijlvolle zelf niet uit het oog. Adele's kleedje, ontworpen door Christopher Bailey van Burberry, wordt moeiteloos gecombineerd met een explosief kapsel en een set lange, lichtbeige nagels. Zonder handtas weliswaar - wegens te oubollig - en ook geen it-bag - wegens te it-girl. "If I'm wrong, I'm right", zingt de 23-jarige Britse, en met deze outfit zit ze helemaal juist. (AFM/VF)