Fotogenieke moeders en dochters met een sterke onderlinge band moeten op woensdag 25 maart zeker eens afzakken naar de boetieken van Comptoir des Cotonniers in Antwerpen en Luxemburg. Comptoir des Cotonniers wil voor het twaalfde jaar op rij 'echte' moeders en dochters voor zijn reclamecampagne. Het Franse merk organiseert een casting voor de campagne van de herfst- en wintercollectie 2009-2010.

Sinds 1997 poseerden al meer dan honderd moeder/dochterduo's voor de lens van een modefotograaf. Comptoir des Cotonniers wil zo dicht mogelijk bij vrouwen staan en kiest daarom bewust om zijn collecties op deze manier in beeld te brengen.

Voor wie zich geroepen voelt: moeder en dochter hoeven niet op elkaar te lijken of mekaar te imiteren. Belangrijk is wel dat ze 'echtheid, natuurlijkheid en een hechte band' uitstralen. Geselecteerden worden het gezicht van de volgende reclamecampagne en lopen ook modeshows voor Comptoir des Cotonniers. Er is geen verloning aan verbonden.

Annelien Boens

Casting op woensdag 25 maart van 17.00 tot 20.00 in de boetiek van Comptoir des Cotonniers in de Schutterhofstraat 41 in 2000 Antwerpen en Avenue de la Porte Neuve 10 in 2227 Luxemburg.

Fotogenieke moeders en dochters met een sterke onderlinge band moeten op woensdag 25 maart zeker eens afzakken naar de boetieken van Comptoir des Cotonniers in Antwerpen en Luxemburg. Comptoir des Cotonniers wil voor het twaalfde jaar op rij 'echte' moeders en dochters voor zijn reclamecampagne. Het Franse merk organiseert een casting voor de campagne van de herfst- en wintercollectie 2009-2010.Sinds 1997 poseerden al meer dan honderd moeder/dochterduo's voor de lens van een modefotograaf. Comptoir des Cotonniers wil zo dicht mogelijk bij vrouwen staan en kiest daarom bewust om zijn collecties op deze manier in beeld te brengen.Voor wie zich geroepen voelt: moeder en dochter hoeven niet op elkaar te lijken of mekaar te imiteren. Belangrijk is wel dat ze 'echtheid, natuurlijkheid en een hechte band' uitstralen. Geselecteerden worden het gezicht van de volgende reclamecampagne en lopen ook modeshows voor Comptoir des Cotonniers. Er is geen verloning aan verbonden. Annelien Boens Casting op woensdag 25 maart van 17.00 tot 20.00 in de boetiek van Comptoir des Cotonniers in de Schutterhofstraat 41 in 2000 Antwerpen en Avenue de la Porte Neuve 10 in 2227 Luxemburg.