Op 2 en 3 november vindt het mode-evenement Modo Sales plaats. Hier kan je terecht voor kleding van Brusselse topmerken aan een zeer betaalbare prijs. Onder meer Rue Blanche, Annemie Verbeke en Le Fabuleux Marcel de Bruxelles verkopen stukken uit de collecties aan spotprijzen.

Begin november vindt het evenement Modo Sales plaats in Brussel. Dit is een tweejaarlijks evenement waarop Brusselse ontwerpers hun kleding uit de eigen collecties aanbieden aan zachte prijzen. Dat is goed nieuws voor modeliefhebbers. Zij kunnen hun garderobe aanvullen met Brusselse mode en hun portefeuille toch een beetje sparen.

Jaar na jaar is dit evenement gegroeid en intussen zijn er behoorlijk wat Brusselse ontwerpers die deelnemen aan Modo Sales. Naast de vaste waarden, zoals Annemie Verbeke, Filles à Papa, Sandra Fasolini, Just in Case of Rue Blanche, is er op het evenement ook plaats voor jong en aanstormend talent op het Young Designers Platform. De allerkleinsten kunnen ook hun hartje ophalen op de Modo Sales: kledingmerk Max & Lola zal ook aanwezig zijn met hun kleurrijke kinderkleding.

Het evenement zal plaatsvinden in de Elektriciteitscentrale op het Sint-Katelijneplein 44 in het centrum van Brussel. De toegang is gratis en je kan aankopen betalen met cash, bancontact of visa.

Openingsuren:

Vrijdag: 11u tot 21u

Zaterdag: 11u tot 19u

Meer informatie kan je terugvinden op de website van de Modo Sales.

Op 2 en 3 november vindt het mode-evenement Modo Sales plaats. Hier kan je terecht voor kleding van Brusselse topmerken aan een zeer betaalbare prijs. Onder meer Rue Blanche, Annemie Verbeke en Le Fabuleux Marcel de Bruxelles verkopen stukken uit de collecties aan spotprijzen. Begin november vindt het evenement Modo Sales plaats in Brussel. Dit is een tweejaarlijks evenement waarop Brusselse ontwerpers hun kleding uit de eigen collecties aanbieden aan zachte prijzen. Dat is goed nieuws voor modeliefhebbers. Zij kunnen hun garderobe aanvullen met Brusselse mode en hun portefeuille toch een beetje sparen. Jaar na jaar is dit evenement gegroeid en intussen zijn er behoorlijk wat Brusselse ontwerpers die deelnemen aan Modo Sales. Naast de vaste waarden, zoals Annemie Verbeke, Filles à Papa, Sandra Fasolini, Just in Case of Rue Blanche, is er op het evenement ook plaats voor jong en aanstormend talent op het Young Designers Platform. De allerkleinsten kunnen ook hun hartje ophalen op de Modo Sales: kledingmerk Max & Lola zal ook aanwezig zijn met hun kleurrijke kinderkleding. Het evenement zal plaatsvinden in de Elektriciteitscentrale op het Sint-Katelijneplein 44 in het centrum van Brussel. De toegang is gratis en je kan aankopen betalen met cash, bancontact of visa. Openingsuren: Vrijdag: 11u tot 21u Zaterdag: 11u tot 19u Meer informatie kan je terugvinden op de website van de Modo Sales.