Op het Brusselse Parcours Modo kan je dit weekend (12-14 oktober) ontdekken wat België betekent voor de modewereld. Drie dagen lang staan de Zavel- en Dansaertwijken volledig in het teken van Belgische mode.

Naast speciale acties die de winkels op het parcours houden, vindt je er ook pop-up winkels, installaties, defilés en leuke feestjes. Het is de perfecte gelegenheid om een uitstapje naar Brussel te regelen en nieuwe winkels te ontdekken. Met namen als Raf Simons, Bruno Pieters, la Fille d'O, Black Balloon en Diane von Furstenberg kan het alvast niet mis gaan.

Bovendien wordt er dit jaar een nieuwe expo georganiseerd 'High Fashion, Low Countries' waarvoor drie Nederlandse en drie Belgische ontwerpers een speciale collectie hebben ontworpen.Op het Brusselse Parcours Modo kan je dit weekend (12-14 oktober) ontdekken wat België betekent voor de modewereld. Drie dagen lang staan de Zavel- en Dansaertwijken volledig in het teken van Belgische mode. Naast speciale acties die de winkels op het parcours houden, vindt je er ook pop-up winkels, installaties, defilés en leuke feestjes. Het is de perfecte gelegenheid om een uitstapje naar Brussel te regelen en nieuwe winkels te ontdekken. Met namen als Raf Simons, Bruno Pieters, la Fille d'O, Black Balloon en Diane von Furstenberg kan het alvast niet mis gaan. Bovendien wordt er dit jaar een nieuwe expo georganiseerd 'High Fashion, Low Countries' waarvoor drie Nederlandse en drie Belgische ontwerpers een speciale collectie hebben ontworpen.