Het blijft maar stroef lopen voor John Galliano. Nadat de modeacademie in New York, Parsons, bekendmaakte dat Galliano als docent zou aantreden in de school, blijkt dat de studenten daar niet op zaten te wachten. Het duurde niet lang of ze kwamen in actie; ondertussen hebben al 250 mensen de petitie getekend tegen de komst van Galliano. Dat schrijft de Britse Vogue.

De omstreden modeontwerper John Galliano zou een driedaagse masterclass geven in de modeacademie Parsons in New York. Hij zou er de lessen 'Show Me Emotion' geven, waarin hij het heeft over de kracht van emoties in relatie met mode.

Wie de petitie precies gestart heeft is niet bekend, maar ondertussen de petitie wel wereldnieuws geworden en al 250 mensen hebben het document al getekend. Hiermee tonen ze dat ze niet opgezet zijn met de komst van Galliano naar de modeacademie.

Op change.org, waar de petitie werd opgestart, staat meer uitleg over de actie tegen Galliano: "It doesn't matter if it's for three months or three days, hiring someone who has made such horrific comments shows that the school values Galliano over their entire Jewish student body. It shows they value him over their students' respect, peace of mind, and heritage. It is disgraceful to hire someone who has made such inhumane comments." (LVR)

Het blijft maar stroef lopen voor John Galliano. Nadat de modeacademie in New York, Parsons, bekendmaakte dat Galliano als docent zou aantreden in de school, blijkt dat de studenten daar niet op zaten te wachten. Het duurde niet lang of ze kwamen in actie; ondertussen hebben al 250 mensen de petitie getekend tegen de komst van Galliano. Dat schrijft de Britse Vogue. De omstreden modeontwerper John Galliano zou een driedaagse masterclass geven in de modeacademie Parsons in New York. Hij zou er de lessen 'Show Me Emotion' geven, waarin hij het heeft over de kracht van emoties in relatie met mode. Wie de petitie precies gestart heeft is niet bekend, maar ondertussen de petitie wel wereldnieuws geworden en al 250 mensen hebben het document al getekend. Hiermee tonen ze dat ze niet opgezet zijn met de komst van Galliano naar de modeacademie. Op change.org, waar de petitie werd opgestart, staat meer uitleg over de actie tegen Galliano: "It doesn't matter if it's for three months or three days, hiring someone who has made such horrific comments shows that the school values Galliano over their entire Jewish student body. It shows they value him over their students' respect, peace of mind, and heritage. It is disgraceful to hire someone who has made such inhumane comments." (LVR)