Het is al mode wat de plak slaat op 9 juni in Antwerpen dankzij het Flanders Fashion Institute. Overdag leren modefanaten de sector beter kennen tijdens de atypische jobbeurs Mode Werkt en worden geïnteresseerden wegwijs gemaakt in de jungle van jobtitels en -omschrijvingen tijdens het Fashion Lab What's in a name? (13.30-15.30).

Whispers

's Avonds is het dan de beurt aan Fashion Whispers, het kleine zusje van Fashion Talks. De formule is dezelfde als die van de Fashion Talks. Modeprofessionals delen er kennis en kunnen er netwerken in een inspirerende setting. Niemand minder dan modeontwerper Tim Coppens, pionier in retail Geert Bruloot, trendwatcher Tom Palmaerts en filmmaakster Menna Laura Meijerhun vertellen er hun verhaal on stage. Nadien kunnen de aanwezigen hun netwerk verbreden.

Praktisch

Locatie: Hoofdkwartier Born in Antwerp, Kattendijkdok-Oostkaai 21, Antwerpen

Programma: onthaal 19.30, aanvang talks 20.00

Prijs: 30 euro

Meer info en tickets: Fashiontalks.be

(LP)

Het is al mode wat de plak slaat op 9 juni in Antwerpen dankzij het Flanders Fashion Institute. Overdag leren modefanaten de sector beter kennen tijdens de atypische jobbeurs Mode Werkt en worden geïnteresseerden wegwijs gemaakt in de jungle van jobtitels en -omschrijvingen tijdens het Fashion Lab What's in a name? (13.30-15.30). Whispers's Avonds is het dan de beurt aan Fashion Whispers, het kleine zusje van Fashion Talks. De formule is dezelfde als die van de Fashion Talks. Modeprofessionals delen er kennis en kunnen er netwerken in een inspirerende setting. Niemand minder dan modeontwerper Tim Coppens, pionier in retail Geert Bruloot, trendwatcher Tom Palmaerts en filmmaakster Menna Laura Meijerhun vertellen er hun verhaal on stage. Nadien kunnen de aanwezigen hun netwerk verbreden. Locatie: Hoofdkwartier Born in Antwerp, Kattendijkdok-Oostkaai 21, AntwerpenProgramma: onthaal 19.30, aanvang talks 20.00Prijs: 30 euro Meer info en tickets: Fashiontalks.be(LP)