Lucy In Disguise, de lijn van zangeres Lily Allen en haar zus Sarah Owen, moet in liquidatie gaan. Dat wordt gemeld door de Britse Vogue, terwijl het stil blijft langs de kant van het modemerk.

In 2010 richtte Lily Allen samen met haar zus Lucy In Disguise op. Allen zette toen een stap terug uit de muziekwereld om zich volledig op haar familie én op fashion te richten. Initieel wilden de zussen vintage designerjurken verhuren zodat iedereen eens kon schitteren op een feestelijke avond. In 2011 voegden ze ook een ready-to-wear collectie toe aan het aanbod.

Volgens de Britse Vogue zou het Lucy In Disguise nu verplicht zijn in liquidatie te gaan. Aurora Fashions, de verdeler van het merk, spande een zaak aan. Het moest nog 120.000 euro ontvangen en het modemerk is Aurora Fashions nog altijd zo'n 15.000 euro verschuldigd. Hoewel dus wordt gezegd dat Lucy In Disguise in liquidatie moet gaan, lijkt er bij het bedrijf zelf geen vuiltje aan de lucht. Vorige week werden zelfs nog de uitnodigingen voor het kerstfeestje opgestuurd. (AB)

Lucy In Disguise, de lijn van zangeres Lily Allen en haar zus Sarah Owen, moet in liquidatie gaan. Dat wordt gemeld door de Britse Vogue, terwijl het stil blijft langs de kant van het modemerk.In 2010 richtte Lily Allen samen met haar zus Lucy In Disguise op. Allen zette toen een stap terug uit de muziekwereld om zich volledig op haar familie én op fashion te richten. Initieel wilden de zussen vintage designerjurken verhuren zodat iedereen eens kon schitteren op een feestelijke avond. In 2011 voegden ze ook een ready-to-wear collectie toe aan het aanbod.Volgens de Britse Vogue zou het Lucy In Disguise nu verplicht zijn in liquidatie te gaan. Aurora Fashions, de verdeler van het merk, spande een zaak aan. Het moest nog 120.000 euro ontvangen en het modemerk is Aurora Fashions nog altijd zo'n 15.000 euro verschuldigd. Hoewel dus wordt gezegd dat Lucy In Disguise in liquidatie moet gaan, lijkt er bij het bedrijf zelf geen vuiltje aan de lucht. Vorige week werden zelfs nog de uitnodigingen voor het kerstfeestje opgestuurd. (AB)