De quasi lege account, er staat momenteel enkel een foto van de nieuwe hoofdontwerper, betekent dat er echt een frisse wind door het huis waait. De foto's met ontwerpen van Hedi Slimane kan je er niet meer bewonderen, iets wat op veel protest kon rekenen bij fans van de Franse designer.

Yves Saint Laurent lijkt Anthony Vaccarello met deze virtuele zet echt 'carte blanche' te geven. Volgens Dazed zou ook de naam 'Yves' terug zijn intrede maken. Die werd door Slimane geschrapt, een zet die heel wat wenkbrauwen deed fronsen. Er breekt dus echt een nieuw tijdperk aan bij het modelabel. (AB)

De quasi lege account, er staat momenteel enkel een foto van de nieuwe hoofdontwerper, betekent dat er echt een frisse wind door het huis waait. De foto's met ontwerpen van Hedi Slimane kan je er niet meer bewonderen, iets wat op veel protest kon rekenen bij fans van de Franse designer.Yves Saint Laurent lijkt Anthony Vaccarello met deze virtuele zet echt 'carte blanche' te geven. Volgens Dazed zou ook de naam 'Yves' terug zijn intrede maken. Die werd door Slimane geschrapt, een zet die heel wat wenkbrauwen deed fronsen. Er breekt dus echt een nieuw tijdperk aan bij het modelabel. (AB)