Sarah Burton, de creatief directeur van het Britse modelabel Alexander McQueen, zou heel graag de zwangere Kate Middleton kleden. Het modehuis heeft Kate al gekleed tijdens een andere belangrijke gebeurtenis in haar leven: tijdens haar huwelijk met Prins William droeg ze een jurk van het label. Intussen heeft de jurk een iconische status verworven en zijn veel bruidjes ongetwijfeld naar het altaar gestapt in een gelijkaardig ontwerp. Sarah Burton, de creatief directeur bij Alexander McQueen, heeft op een evenement laten uitschijnen aan de pers dat ze bijzonder graag Kate Middleton wil kleden tijdens haar zwangerschap.

Onlangs werd Burton nog geëerd met een OBE, een Order of the British Empire, voor haar verdiensten en belang voor de Britse modewereld. Tijdens de uitreiking van dit evenement vroeg de aanwezige pers naar haar ambitie om eventueel zwangerschapskleding te ontwerpen voor de Hertogin van Cambridge. "Ik hoop dat ik de kans krijg", zou ze al lachend hebben gezegd.

Misschien kunnen de dames beginnen met outfits te wisselen of eens in elkaars zwangerschapskleerkast te komen snuffelen? Sarah Burton is zelf namelijk ook zwanger en bevalt in februari van een tweeling. (LVR)

Sarah Burton, de creatief directeur van het Britse modelabel Alexander McQueen, zou heel graag de zwangere Kate Middleton kleden. Het modehuis heeft Kate al gekleed tijdens een andere belangrijke gebeurtenis in haar leven: tijdens haar huwelijk met Prins William droeg ze een jurk van het label. Intussen heeft de jurk een iconische status verworven en zijn veel bruidjes ongetwijfeld naar het altaar gestapt in een gelijkaardig ontwerp. Sarah Burton, de creatief directeur bij Alexander McQueen, heeft op een evenement laten uitschijnen aan de pers dat ze bijzonder graag Kate Middleton wil kleden tijdens haar zwangerschap. Onlangs werd Burton nog geëerd met een OBE, een Order of the British Empire, voor haar verdiensten en belang voor de Britse modewereld. Tijdens de uitreiking van dit evenement vroeg de aanwezige pers naar haar ambitie om eventueel zwangerschapskleding te ontwerpen voor de Hertogin van Cambridge. "Ik hoop dat ik de kans krijg", zou ze al lachend hebben gezegd. Misschien kunnen de dames beginnen met outfits te wisselen of eens in elkaars zwangerschapskleerkast te komen snuffelen? Sarah Burton is zelf namelijk ook zwanger en bevalt in februari van een tweeling. (LVR)