Modeketen ZEB trekt de taalgrens over en opent een eerste winkel in Wallonië. De primeur is voor Moeskroen in de provincie Henegouwen.

De eerste Waalse winkel van ZEB opent de deuren in Moeskroen. In 2013 zijn er nog andere winkelopeningen gepland door ZEB. In totaal openen 10 nieuwe winkels dit jaar nog hun deuren. Op het einde van 2013 zullen er in totaal drie winkels gevestigd zijn in Wallonië: naast Moeskroen komen er ook vestigingen in Couillet (Charleroi) en Eigenbrakel.

ZEB, waar momenteel meer dan 300 mensen werken, draait naar eigen zeggen een omzet van circa 50 miljoen euro. (Belga/LVR)

Modeketen ZEB trekt de taalgrens over en opent een eerste winkel in Wallonië. De primeur is voor Moeskroen in de provincie Henegouwen. De eerste Waalse winkel van ZEB opent de deuren in Moeskroen. In 2013 zijn er nog andere winkelopeningen gepland door ZEB. In totaal openen 10 nieuwe winkels dit jaar nog hun deuren. Op het einde van 2013 zullen er in totaal drie winkels gevestigd zijn in Wallonië: naast Moeskroen komen er ook vestigingen in Couillet (Charleroi) en Eigenbrakel. ZEB, waar momenteel meer dan 300 mensen werken, draait naar eigen zeggen een omzet van circa 50 miljoen euro. (Belga/LVR)