Dressed Up For Winter 2012 toont het verslag van de Franse modejournaliste Mademoiselle Agnès over de Parijse modeshows waar de wintercollecties van 2011/2012 worden voorgesteld. De journaliste rapporteert wat komende winter ín is en wijst de veelbelovende ontwerpers van morgen aan. Collecties van onder meer Rick Owens, Thierry Mugler, Givenchy en Haider Ackermann zullen te zien zijn. Ook de laatste trends, materialen en kleuren voor deze winter worden besproken.

Verder zendt de zender ook Signé Chanel uit. Deze docusoap biedt een verhelderende kijk op de totstandkoming van een haute-couturecollectie van Chanel. De makers kijken mee achter de schermen van het wereldberoemde couturehuis. De soap bestaat uit vijf afleveringen die uitgezonden worden vanaf 29 augustus.

Meer info over de zendtijden vindt u op de website van Acht. (AH)

Dressed Up For Winter 2012 toont het verslag van de Franse modejournaliste Mademoiselle Agnès over de Parijse modeshows waar de wintercollecties van 2011/2012 worden voorgesteld. De journaliste rapporteert wat komende winter ín is en wijst de veelbelovende ontwerpers van morgen aan. Collecties van onder meer Rick Owens, Thierry Mugler, Givenchy en Haider Ackermann zullen te zien zijn. Ook de laatste trends, materialen en kleuren voor deze winter worden besproken. Verder zendt de zender ook Signé Chanel uit. Deze docusoap biedt een verhelderende kijk op de totstandkoming van een haute-couturecollectie van Chanel. De makers kijken mee achter de schermen van het wereldberoemde couturehuis. De soap bestaat uit vijf afleveringen die uitgezonden worden vanaf 29 augustus. Meer info over de zendtijden vindt u op de website van Acht. (AH)