Jimmy Kimmel houdt wel van een practical joke. Deze keer namen hij en zijn crew de modebloggers, fans en wannabes die rondhangen bij het Lincoln Center in New York tijdens de modeweek in het ootje.
Al ooit gehoord van Purina Chow? Of de Christian Louboutin uniboot? Het juiste antwoord is natuurlijk 'neen', want het zijn verzinsels van Jimmy Kimmel, die overigens beweert helemaal niets te kennen van mode. De bloggers waren er echter rotsvast van overtuigd dat de fake designers en trends wél bestaan. Meer nog, ze hebben er zelfs een uitgesproken mening over. Bekijk het onderstaande filmpje en ontdek hoe de ondervraagden met een stalen gezicht liegen en details verzinnen wanneer er een microfoon onder hun neus wordt geduwd. Liever een leugenaar dan een onwetende wannabe moeten ze gedacht hebben. (LP)

Jimmy Kimmel houdt wel van een practical joke. Deze keer namen hij en zijn crew de modebloggers, fans en wannabes die rondhangen bij het Lincoln Center in New York tijdens de modeweek in het ootje. Al ooit gehoord van Purina Chow? Of de Christian Louboutin uniboot? Het juiste antwoord is natuurlijk 'neen', want het zijn verzinsels van Jimmy Kimmel, die overigens beweert helemaal niets te kennen van mode. De bloggers waren er echter rotsvast van overtuigd dat de fake designers en trends wél bestaan. Meer nog, ze hebben er zelfs een uitgesproken mening over. Bekijk het onderstaande filmpje en ontdek hoe de ondervraagden met een stalen gezicht liegen en details verzinnen wanneer er een microfoon onder hun neus wordt geduwd. Liever een leugenaar dan een onwetende wannabe moeten ze gedacht hebben. (LP)