Schandalig veel geld uitgeven aan kleding en niet met een schuldgevoel naar huis gaan. Het kan! Op zaterdag 26 april wordt in de Kammenstraat voor het tweede jaar op rij Naked Fashion georganiseerd. Dit evenement zet niet alleen de Antwerpse modestraat in de kijker, het doet ook een duit in het zakje voor het goede doel.

De handelaars van de Kammenstraat toonden hun hart en schonken kleding aan Kamiano, een organisatie die de daklozen in Antwerpen steunt. Al die verzamelde kleding zal dan op zaterdag verkocht worden in een unieke 'Naked Shop'. De opbrengst gaat integraal naar Kamiano. Op het programma staan verder ook een modeshow met 200 modellen, waaronder de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens, live muziek en optredens van lokale dansgroepen. Alle winkels in de Kammenstraat zullen geopend zijn tot 20u. Daarna kan u nog verder feesten tot middernacht.

Ellen De Wolf

Info: www.naked08.be

Schandalig veel geld uitgeven aan kleding en niet met een schuldgevoel naar huis gaan. Het kan! Op zaterdag 26 april wordt in de Kammenstraat voor het tweede jaar op rij Naked Fashion georganiseerd. Dit evenement zet niet alleen de Antwerpse modestraat in de kijker, het doet ook een duit in het zakje voor het goede doel. De handelaars van de Kammenstraat toonden hun hart en schonken kleding aan Kamiano, een organisatie die de daklozen in Antwerpen steunt. Al die verzamelde kleding zal dan op zaterdag verkocht worden in een unieke 'Naked Shop'. De opbrengst gaat integraal naar Kamiano. Op het programma staan verder ook een modeshow met 200 modellen, waaronder de Antwerpse burgemeester Patrick Janssens, live muziek en optredens van lokale dansgroepen. Alle winkels in de Kammenstraat zullen geopend zijn tot 20u. Daarna kan u nog verder feesten tot middernacht. Ellen De Wolf Info: www.naked08.be