Mode en design uit het hoge Noorden

Vrijdag 19 augustus opent in Antwerpen ‘Moose in the City’, een 100 % Scandinavische concept store met een interessante selectie mode, beauty en design.

Dat Scandinavische merken garant staan voor hippe, maar ook kwalitatieve producten wordt ons binnenkort nog maar eens duidelijk gemaakt met Moose in the City. Deze concept store opent vanaf 19 augustus de deuren aan de Antwerpse Ijzerenwaag en biedt het beste uit het hoge Noorden op vlak van mode, beauty, design en zelfs reizen. De 395 m² grote shoppingzone zal een aanlegplaats bieden voor meer dan 50 Scandinavische toplabels. Bovendien wordt de winkel uitgerust met een Scandinavisch reisbureau en een heuse Volvo-corner, waar u een op maat gemaakte Volvo kunt bestellen.

Van de aanwezige merken herkent u wellicht Filippa K, Nudie Jeans, Peak Performance, Urbanears, Björn Borg, Normann en Hay, maar ook minder bekende labels zullen worden verkocht. Wij pikken er voor u enkele interessante uit:

Dr. Denim Jeansmakers Dr. Denim ziet de wereld naar eigen zeggen door “fashionably geeky eyes” en dan mag u gerust denken aan opgerolde jeans in combinatie met felgekleurde kousen.

Ilse Jacobsen

De met de hand gemaakte laarzen van de Deense ontwerpster Ilse Jacobsen zijn in Scandinavië al jaren een begrip. U herkent ze aan de frisse kleuren en de hooggeknoopte veter aan de voorkant.

The White Briefs Een op het eerste zicht klassiek ondergoedmerk, waar kleine aanpassingen in de snit het verschil maken. The White Briefs neemt bovendien zijn verantwoordelijkheid op door bewust te kiezen voor materialen die voortkomen uit ecologisch en sociaal duurzame teelt.

String

Er zijn meerdere redenen die String, het Zweedse designlabel van Nils Strinning, zo interessant maken. De schapjessystemen die het merk ontwikkelt zijn praktisch, licht en stabiel, maar bezitten bovenal een tijdloze esthetiek.

Moose in the City – Open vanaf 19 augustus. Ijzerenwaag 10-12, 2000 Antwerpen.

Vincent Fobelets

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content