Zo ontdekt u een interview met Véronique Leroy, de underdog van de Belgische modewereld, en stellen we de 'Mensen van morgen' aan u voor, 10 creatievelingen om in het oog te houden.

Verder verdiepen we ons in de momenteel populaire boekenclubs en nemen we een kijkje in de serene loft van ontwerper Tim Van Steenbergen.

Blader vooral door naar pagina 107, want daar stellen we de genomineerde ontwerpers voor Fashion Weekend 2011 aan u voor. Een van hen, Niels Peeraer, toont bovendien zijn collectie in een exclusieve fotoshoot.

Mode dit is Belgisch - vanaf 31 augustus te koop in de winkel.

Zo ontdekt u een interview met Véronique Leroy, de underdog van de Belgische modewereld, en stellen we de 'Mensen van morgen' aan u voor, 10 creatievelingen om in het oog te houden. Verder verdiepen we ons in de momenteel populaire boekenclubs en nemen we een kijkje in de serene loft van ontwerper Tim Van Steenbergen. Blader vooral door naar pagina 107, want daar stellen we de genomineerde ontwerpers voor Fashion Weekend 2011 aan u voor. Een van hen, Niels Peeraer, toont bovendien zijn collectie in een exclusieve fotoshoot. Mode dit is Belgisch - vanaf 31 augustus te koop in de winkel.