Angela Missoni ontkent alle geruchten over een goedkopere lijn voor het modehuis Missoni. Dat meldt Vogue.

Eerder liet Margherita Missoni - de erfgename van het mode-imperium - vallen dat ze hoopt op een nieuwe en lager geprijsde lijn voor het modehuis. Angela Missoni ontkent nu dat er plannen zijn voor een low budget lijn.

"We hebben onze tweede lijn M Missoni en we hebben geen plannen voor een nog lager geprijsde lijn", aldus Angela. Ze laat wel weten dat de collectie die ze voor de keten Target hebben ontworpen naar meer smaakte. Een goedkopere lijn zit er niet in, maar een samenwerking met een budgetketen dan weer wel...H&M misschien? (RDM)

Angela Missoni ontkent alle geruchten over een goedkopere lijn voor het modehuis Missoni. Dat meldt Vogue. Eerder liet Margherita Missoni - de erfgename van het mode-imperium - vallen dat ze hoopt op een nieuwe en lager geprijsde lijn voor het modehuis. Angela Missoni ontkent nu dat er plannen zijn voor een low budget lijn. "We hebben onze tweede lijn M Missoni en we hebben geen plannen voor een nog lager geprijsde lijn", aldus Angela. Ze laat wel weten dat de collectie die ze voor de keten Target hebben ontworpen naar meer smaakte. Een goedkopere lijn zit er niet in, maar een samenwerking met een budgetketen dan weer wel...H&M misschien? (RDM)