Australisch model Miranda Kerr is het gezicht van de voorjaarscampagne voor H&M. Hoewel het model snel van outfit moet wisselen in de vrolijke video , kan ze niet weerstaan aan enkele selfies.

In het begin van het filmpje zien we hoe de sproeiers in de tuin van Kerr haar outfit ruïneren. Hoewel haar taxi staat te wachten, probeert het model heel wat verschillende outfits uit op de tonen van Blondie's 'Heart of Glass'. Ook zit ze niet verlegen om een selfie meer of minder. Benieuwd welke outfit het model uiteindelijk kiest? Bekijk de ludieke video hieronder. (LP)

Australisch model Miranda Kerr is het gezicht van de voorjaarscampagne voor H&M. Hoewel het model snel van outfit moet wisselen in de vrolijke video , kan ze niet weerstaan aan enkele selfies. In het begin van het filmpje zien we hoe de sproeiers in de tuin van Kerr haar outfit ruïneren. Hoewel haar taxi staat te wachten, probeert het model heel wat verschillende outfits uit op de tonen van Blondie's 'Heart of Glass'. Ook zit ze niet verlegen om een selfie meer of minder. Benieuwd welke outfit het model uiteindelijk kiest? Bekijk de ludieke video hieronder. (LP)