Hoewel deze blue monday voor de Obama's best een heuglijke dag is, verscheen Michelle Obama toch in het blauw. In een fraaie, kraagloze mantel van Amerikaans ontwerper Thom Browne die perfect past bij het donkerblauwe pak en das van Barack Obama maakt de first lady een bijzonder stijlvolle indruk.

De presidentsvrouw mag zich dan wel warm aankleden, door te kiezen voor een ruitjesprint laat ze zien dat ze helemaal mee is met de trends voor deze zomer. Haar pasgeknipte -en veelbesproken- pony maken het plaatje af. Hier staat een vrouw die kiest voor Amerikaanse merken, weet wat haar flatteert en trendy maar elegant voor de dag kan komen.

De twee presidentsdochters Malia en Sasha kozen voor een iets feller kleurenpallet en vielen op in hun roze en paarse jassen van J Crew en Kate Spade met kleurgecoördineerde kousen; bijzonder geslaagd!

Het is overigens al de tweede keer dat Michelle Obama voor Thom Browne kiest: tijdens het derde debat in de aanloop van de presidentsverkiezingen ruggensteunde ze haar man ook al in een outfit van deze ontwerper.
(KS)

Hoewel deze blue monday voor de Obama's best een heuglijke dag is, verscheen Michelle Obama toch in het blauw. In een fraaie, kraagloze mantel van Amerikaans ontwerper Thom Browne die perfect past bij het donkerblauwe pak en das van Barack Obama maakt de first lady een bijzonder stijlvolle indruk. De presidentsvrouw mag zich dan wel warm aankleden, door te kiezen voor een ruitjesprint laat ze zien dat ze helemaal mee is met de trends voor deze zomer. Haar pasgeknipte -en veelbesproken- pony maken het plaatje af. Hier staat een vrouw die kiest voor Amerikaanse merken, weet wat haar flatteert en trendy maar elegant voor de dag kan komen. De twee presidentsdochters Malia en Sasha kozen voor een iets feller kleurenpallet en vielen op in hun roze en paarse jassen van J Crew en Kate Spade met kleurgecoördineerde kousen; bijzonder geslaagd! Het is overigens al de tweede keer dat Michelle Obama voor Thom Browne kiest: tijdens het derde debat in de aanloop van de presidentsverkiezingen ruggensteunde ze haar man ook al in een outfit van deze ontwerper. (KS)