Michelle Jenner schittert in goudkleurige jurk

De Spaanse actrice staat prachtig in deze goudkleurige jurk en dat is niet zo vanzelfsprekend. Goud is een erg moeilijke kleur in combinatie met een bleek velletje, maar daar heeft Michelle Jenner geen last van. Ze straalt in haar gouden aura.

De Spaanse actrice staat prachtig in deze goudkleurige jurk en dat is eigenljik niet zo vanzelfsprekend. Goud is een erg moeilijke kleur in combinatie en zeker met een bleek velletje, maar daar heeft Michelle Jenner geen last van. Ze straalt in haar gouden aura.

Michelle Jenner was in Madrid voor de uitreiking van de Goya Awards, dat zijn de belangrijkste filmprijzen voor Spaanse films. Voor deze gala-avond koos Jenner voor een goudkleurige jurk van ontwerper Naeem Khan uit de Resort 2014-collectie. Het goudkleurige ontwerp werd bezaaid met steentjes én het uiteinde van de jurk is samengesteld uit veren. Dit zorgt voor een jaren 20-effect.

Als accessoires koos Jenner, of toch haar stylisten, voor een goudkleurige clutch en turquoise-kleurige juwelen. Een tint die goed past bij de goudkleur.

Leuk weetje: Beyoncé droeg dezelfde jurk van ontwerper Naeem Khan op het verjaardagsfeest van haar mama, een dikke maand geleden. Zij vierde haar 60ste verjaardag met een gemaskerd bal en Beyoncé Knowles koos toen voor dit goudkleurige exemplaar van Khan. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content