Volgens de zoekmachine Bing.com is Michael Kors de meest gezochte modeontwerper. Daarmee stoot de Amerikaan het modehuis Gucci van zijn troon.

Michael Kors kreeg de laatste jaren meer naambekendheid dankzij zijn positie in de jury van de reality-reeks 'Project Runway'. Daarin nemen beginnende ontwerpers het tegen mekaar op in de hoop een succesvolle carrière uit te bouwen in de modewereld.

Bovendien doen ook steeds meer bekendheden beroep op de ontwerpen van Amerikaanse designers - zoals Michael Kors - om een outfit voor hen te voorzien op de rode loper. Dat terwijl er vroeger eerder werd gegrepen naar de grote klassiekers als Gucci, Prada en Chanel.

Zo droeg Michelle Obama een ontwerp van Michael Kors op de verkiezingsavond begin november. Ook sterren als Jessica Biel en Gwyneth Paltrow werden al op de rode loper gezien in een ontwerp van Kors.

Op de tweede plaats in de lijst van de meest gezochte modelabels en ontwerpers staat het Franse modehuis Louis Vuitton. Gucci eindigt op een derde plaats en spant dus niet langer de kroon.
De top tien wordt verder aangevuld met Ralph Lauren, J.Crew, Chanel, Prada, Juicy Couture, Burberry en Tory Burch. (RDM)

Volgens de zoekmachine Bing.com is Michael Kors de meest gezochte modeontwerper. Daarmee stoot de Amerikaan het modehuis Gucci van zijn troon. Michael Kors kreeg de laatste jaren meer naambekendheid dankzij zijn positie in de jury van de reality-reeks 'Project Runway'. Daarin nemen beginnende ontwerpers het tegen mekaar op in de hoop een succesvolle carrière uit te bouwen in de modewereld.Bovendien doen ook steeds meer bekendheden beroep op de ontwerpen van Amerikaanse designers - zoals Michael Kors - om een outfit voor hen te voorzien op de rode loper. Dat terwijl er vroeger eerder werd gegrepen naar de grote klassiekers als Gucci, Prada en Chanel. Zo droeg Michelle Obama een ontwerp van Michael Kors op de verkiezingsavond begin november. Ook sterren als Jessica Biel en Gwyneth Paltrow werden al op de rode loper gezien in een ontwerp van Kors. Op de tweede plaats in de lijst van de meest gezochte modelabels en ontwerpers staat het Franse modehuis Louis Vuitton. Gucci eindigt op een derde plaats en spant dus niet langer de kroon. De top tien wordt verder aangevuld met Ralph Lauren, J.Crew, Chanel, Prada, Juicy Couture, Burberry en Tory Burch. (RDM)