Op 25 juni 2014 is het exact vijf jaar geleden dat Michael Jackson stierf. Zijn unieke en herkenbare stijl blijft echter voortleven. Ontdek via een amusante infografiek de tien handelsmerken van de King of Pop.

Michael Jackson was niet alleen de King of Pop, maar ook de King of Style. Zijn unieke stijl vertaalde zich in heel wat modetrends door de jaren heen. Als eerbetoon aan zijn legendarische modestijl, maakte stylight.nl een visual met al zijn ultieme modekenmerken plus bijbehorende weetjes. Neem een duik in de kledingkast van wijlen Michael Jackson en ontdek zijn tien fashion handelskenmerken.

1. De witte glitter handschoen

2. De rode leren jas

3. De penny loafers

4. De fedora hoed

5. De militaire jas

6. De aviator zonnebril

7. De glitter jas

8. De 'Smooth Criminal' schoenen

9. De gouden en zilveren accessoires

10. De aanvoerdersband

Ontdek hier de leuke infografiek.

(LP)

Op 25 juni 2014 is het exact vijf jaar geleden dat Michael Jackson stierf. Zijn unieke en herkenbare stijl blijft echter voortleven. Ontdek via een amusante infografiek de tien handelsmerken van de King of Pop. Michael Jackson was niet alleen de King of Pop, maar ook de King of Style. Zijn unieke stijl vertaalde zich in heel wat modetrends door de jaren heen. Als eerbetoon aan zijn legendarische modestijl, maakte stylight.nl een visual met al zijn ultieme modekenmerken plus bijbehorende weetjes. Neem een duik in de kledingkast van wijlen Michael Jackson en ontdek zijn tien fashion handelskenmerken. 1. De witte glitter handschoen 2. De rode leren jas 3. De penny loafers 4. De fedora hoed 5. De militaire jas 6. De aviator zonnebril 7. De glitter jas 8. De 'Smooth Criminal' schoenen 9. De gouden en zilveren accessoires 10. De aanvoerdersband Ontdek hier de leuke infografiek. (LP)