Emporio Armani heeft als gezicht voor zijn ondergoedlijn niet alleen Cristiano Ronaldo weten te strikken. De Portugese stervoetballer krijgt het gezelschap van actrice Megan Fox.

De ster uit de Transformers zal, net als de duurste voetballer ter wereld, de Armani-affiches sieren in de lente 2010. De twee zullen echter niet samen tezien zijn, zoals hun voorgangers David en Victoria Beckham.

De shot met Megan Fox vond afgelopen weekend al plaats in LA. De bekende modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott staan garant voor het resultaat. Ronaldo moet nog een moment zien vrij te maken voor de fotoshoot.

Ann Heylens.

Emporio Armani heeft als gezicht voor zijn ondergoedlijn niet alleen Cristiano Ronaldo weten te strikken. De Portugese stervoetballer krijgt het gezelschap van actrice Megan Fox.De ster uit de Transformers zal, net als de duurste voetballer ter wereld, de Armani-affiches sieren in de lente 2010. De twee zullen echter niet samen tezien zijn, zoals hun voorgangers David en Victoria Beckham. De shot met Megan Fox vond afgelopen weekend al plaats in LA. De bekende modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott staan garant voor het resultaat. Ronaldo moet nog een moment zien vrij te maken voor de fotoshoot. Ann Heylens.