Alexander McQueen, de Britse topdesigner die op 11 februari zelfmoord pleegde, is donderdag begraven in Londen. Dat meldt de Britse editie van Vogue op haar site. Het was een privé-aangelegendheid die enkel werd bijgewoond door familie en naaste vrienden. Later komt er een herdenkingsdienst voor McQueens vrienden en fans. Waar en wanneer die zal plaats hebben, is nog niet bekend gemaakt.

Een woordvoerder van het merk zegt dat het hele team zich nu concentreert op de toekomst en op de show die op 9 maart plaats heeft in Parijs.

AH.

Alexander McQueen, de Britse topdesigner die op 11 februari zelfmoord pleegde, is donderdag begraven in Londen. Dat meldt de Britse editie van Vogue op haar site. Het was een privé-aangelegendheid die enkel werd bijgewoond door familie en naaste vrienden. Later komt er een herdenkingsdienst voor McQueens vrienden en fans. Waar en wanneer die zal plaats hebben, is nog niet bekend gemaakt. Een woordvoerder van het merk zegt dat het hele team zich nu concentreert op de toekomst en op de show die op 9 maart plaats heeft in Parijs. AH.