Voor de lente- en zomereditie van 2014 laat het mode-, muziek- en kunsttijdschrift Dazed de Belgische new wave in dialoog gaan met moderebellen. Er werden verschillende covers geprint voor deze bijzondere editie, waaronder twee limited edition exemplaren met onze getalenteerde Belgische creatievelingen Veerle Baetens en Matthias Schoenaerts.

Verder schitteren model, actrice en zangeres Jamie Bochert en de Italiaanse Mariacarla Boscono op de covers van het tijdschrift. Alle foto's voor de covers werden op de gevoelige plaat vastgelegd door Willy Vanderperre, de getalenteerde Belgische modefotograaf. Robbie Spencer verzorgde de styling van de Belgische modellen en Katy England en Panos Yiapanis mochten Jamie en Mariacarla stylen.

Ook Belgische mode komt ruimschoots aan bod. Zo draagt Jamie Ann Demeulemeester en Dries Van Noten en organiseerde het magazine een reünie tussen Walter van Beirendonck en zijn voormalige stagiair Craig Green. In een modeportfolio van 50 pagina's lang, eert Willy Vanderperre bovendien creatieve geesten uit de Belgische underground die de culturele agenda bepalen.

Het magazine ligt vanaf 17 april in de rekken van dagbladhandelaars. (LP)

Voor de lente- en zomereditie van 2014 laat het mode-, muziek- en kunsttijdschrift Dazed de Belgische new wave in dialoog gaan met moderebellen. Er werden verschillende covers geprint voor deze bijzondere editie, waaronder twee limited edition exemplaren met onze getalenteerde Belgische creatievelingen Veerle Baetens en Matthias Schoenaerts. Verder schitteren model, actrice en zangeres Jamie Bochert en de Italiaanse Mariacarla Boscono op de covers van het tijdschrift. Alle foto's voor de covers werden op de gevoelige plaat vastgelegd door Willy Vanderperre, de getalenteerde Belgische modefotograaf. Robbie Spencer verzorgde de styling van de Belgische modellen en Katy England en Panos Yiapanis mochten Jamie en Mariacarla stylen. Ook Belgische mode komt ruimschoots aan bod. Zo draagt Jamie Ann Demeulemeester en Dries Van Noten en organiseerde het magazine een reünie tussen Walter van Beirendonck en zijn voormalige stagiair Craig Green. In een modeportfolio van 50 pagina's lang, eert Willy Vanderperre bovendien creatieve geesten uit de Belgische underground die de culturele agenda bepalen. Het magazine ligt vanaf 17 april in de rekken van dagbladhandelaars. (LP)