De 34-jarige ontwerper van het streetwearlabel 107 ALYX 9SM begint aan een nieuw hoofdstuk. Hij neemt de rol van creatief directeur bij Givenchy op nadat de Britse Clare Waight Keller op tien april de handdoek in de ring gooide. Waight Keller was de eerste vrouw die aan het hoofd stond van het modehuis en mocht tijdens haar tijd bij Givenchy de trouwjurk van Meghan Markle ontwerpen.

Williams start met zijn job op zestien juni en presenteert naar alle waarschijnlijkheid zijn eerste collectie voor Givenchy in oktober. Volgens een persbericht zal de visie van Williams focussen op moderniteit en inclusiviteit. De ontwerper is nog jong, maar heeft al samenwerkingen met Nike, Moncler en Dior op zijn naam staan. Er wordt verwacht dat hij een frisse wind zal doen waaien door het iconische modehuis. Hij start zijn nieuwe functie in een woelige tijd voor de mode en zal voor een fikse uitdaging staan. Of zijn eerste show publiek zal kunnen ontvangen, is nog maar de vraag.

De 34-jarige ontwerper van het streetwearlabel 107 ALYX 9SM begint aan een nieuw hoofdstuk. Hij neemt de rol van creatief directeur bij Givenchy op nadat de Britse Clare Waight Keller op tien april de handdoek in de ring gooide. Waight Keller was de eerste vrouw die aan het hoofd stond van het modehuis en mocht tijdens haar tijd bij Givenchy de trouwjurk van Meghan Markle ontwerpen.Williams start met zijn job op zestien juni en presenteert naar alle waarschijnlijkheid zijn eerste collectie voor Givenchy in oktober. Volgens een persbericht zal de visie van Williams focussen op moderniteit en inclusiviteit. De ontwerper is nog jong, maar heeft al samenwerkingen met Nike, Moncler en Dior op zijn naam staan. Er wordt verwacht dat hij een frisse wind zal doen waaien door het iconische modehuis. Hij start zijn nieuwe functie in een woelige tijd voor de mode en zal voor een fikse uitdaging staan. Of zijn eerste show publiek zal kunnen ontvangen, is nog maar de vraag.