Masterclass met hoedenontwerper Stephen Jones

Op zaterdag 11 december organiseert het ModeMuseum een ‘masterclass’ onder leiding van de Britse hoedenontwerper Stephen Jones.

Op zaterdag 11 december organiseert het ModeMuseum in Antwerpen een unieke masterclass onder leiding van de Britse hoedenontwerper Stephen Jones. In de voormiddag zal Jones toelichten hoe hij een collectie opbouwt aan de hand van exclusieve voorbeelden uit zijn toekomstige zomer- en wintercollecties. Deelnemers krijgen zeer uitzonderlijk toegang tot de inspiratiebronnen, beelden en schetsen van zijn nieuwe collecties.

In de namiddag demonstreert Stephen Jones, bijgestaan door een medewerkster van zijn atelier, hoe een hoed tot stand komt, van een miniatuurtoile, tot toile op ware grootte, tot de uiteindelijke hoed. Het MoMu biedt de kans om de meester zelf aan het werk te zien. Deelnemers krijgen ook de kans om advies in te winnen of vragen te stellen over specifieke hoeden, technische en artistieke aspecten van het ontwerpproces.

AH.


Stephen Jones Masterclass Zaterdag 11 december, 10u-17u Voertaal: Engels Prijs: ā‚¬180 Inschrijving verplicht. Het aantal plaatsen is beperkt! Info & inschrijvingen E: frieda.debooser@momu.be T: +32 3 470 27 74

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content