Mary Katrantzou, de in Londen gestationeerde ontwerpster die bekend staat om haar opvallende prints, brengt haar eerste swimwear-lijn op de markt. De collectie bevat zowel bikini's als badpakken en sluit naadloos aan bij haar zomercollectie. De prints zijn kleurrijk en ogen luxueus, zoals we gewoon zijn van de Griekse ontwerpster.

Vooral de mix matched bikini uit de lijn wordt goed onthaald. De eerste swimwear-collectie van Mary Katrantzou ademt luxe met een knipoog en is meteen een schot in de roos.

De collectie is verkrijgbaar bij Selfridges en online via de website van de Britse keten en haar eigen webshop. De prijzen beginnen vanaf 300 euro voor een bikini. (LP)

Mary Katrantzou, de in Londen gestationeerde ontwerpster die bekend staat om haar opvallende prints, brengt haar eerste swimwear-lijn op de markt. De collectie bevat zowel bikini's als badpakken en sluit naadloos aan bij haar zomercollectie. De prints zijn kleurrijk en ogen luxueus, zoals we gewoon zijn van de Griekse ontwerpster. Vooral de mix matched bikini uit de lijn wordt goed onthaald. De eerste swimwear-collectie van Mary Katrantzou ademt luxe met een knipoog en is meteen een schot in de roos. De collectie is verkrijgbaar bij Selfridges en online via de website van de Britse keten en haar eigen webshop. De prijzen beginnen vanaf 300 euro voor een bikini. (LP)